Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 260 m2 Jakuba Jana Ryby, Plzeň

Prodej rodinného domu 260 m2 Jakuba Jana Ryby, Plzeň

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

V exkluzivním zastoupení nabízíme k prodeji nemovitost na lukrativní adrese v Plzni. Dům z 30 tých let dostavěný v letech sedmdesátých nabízí momentálně více jak 260 m2 užitné plochy ve dvou nadzemních podlaží z čehož je 50 ti metrová garáž. Navíc je RD ze 2/3 podsklepený. Dále nemovitost disponuje zahradou o výměře 235 m2. Zastavěná plocha a nádvoří 240 m2.
Dům momentálně využíván jako dvougenerační s oddělenými koupelnami a toaletami. Dům plně funkční s potřebou oprav a rekonstrukcí.
Nevyužívané podkroví domu o výměře cca 140 m2.
Okna v prvním patře plastová, druhé patro okna dřevěná, udržovaná - trojsklo.
Dům vytápěn centrálně plynovým kotlem, zároveň v domě starý kotel na tuhá paliva. Dům prošel injektáží sklepních prostor. Přípojky plynu, elektro, vody, datový kabel. Teplá voda ze zásobníků. Studna na hranici pozemku, vlastní voda k zalévání zahrady.

Dům bude prodáván veřejnou nabídkou jednotlivých zájemců. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Informace o věcné ceně nemovitosti u makléře - po prohlídce nemovitosti konzultace s naším finančním poradcem.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky