Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 260 m2, Návsí

Prodej rodinného domu 260 m2, Návsí

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

V klidné části obce Návsí, v samém srdci Slezských Beskyd, stojí rodinný dům, který se už nemůže dočkat svých nových majitelů. A má jim opravdu hodně co nabídnout.

V první řade obrovský prostor pro Vaší rodinu. Samotný dům prošel rekonstrukcí a skládá ze dvou nadzemních podlaží a je kompletně podsklepený. Vedle domu stojí taktéž podsklepená hospodářská budova, která má využití i jako garáž. Prostorná je i zahrada kolem domu, kterou využijete jak ke chovu zvířat, tak k okrasným účelům nebo hraní Vaších ratolestí.

Jste milovníky posezení venku? Tady máte hned tři. Na balkóně či terase před domem si můžete vychutnávat ranní kávu s prvními slunečními paprsky. Naopak večer zavítejte do altánku, kde Vás bude hřát západ slunce a nějaká ta dobrá lahvinka k tomu.

Vidíte ten nádherný pohled z okna na okolní hory? A co teprve ten božský klid? Nenapadá mě lepší místo k odpočinku po náročném dni, než je právě tohle prostředí, kde jediné co uslyšíte, je šumění stromů a zpěv ptáků.

A všude je to opravdu kousek. V samotné obci naleznete mateřskou i základní školu, obchody, lékaře, poštu, restaurace i nepřeberné množství kulturního a sportovního vyžití. Vlakové nádraží je coby kamenem dohodil a ještě blíže naleznete zastávku autobusu. Samozřejmostí je i výborné spojení autem - do 3 minut se napojíte na nedalekou rychlostní silnici. Za dalších 10 minut se ocitnete v Třinci, nebo po 30 minutách v Ostravě. Sport je zde kapitolou sám o sobě - okolí nabízí turistiku, cykloturistiku, lyžování a spousty dalších aktivit.

Možná jste to právě Vy, kdo díky naší nabídce našel svůj vysněný domov. Takže se nabízí už jen jediná otázka:

Jak koupi zafinancovat? S návrhem financování Vám pomůže náš zkušený hypotéční specialista, který Vám vše ušije na míru dle Vaších potřeb a ušetří mnoho peněz, času a starostí.

Pokud jste právě našli Vaše vysněné místo pro šťastný život, neváhejte a domluvte si prohlídku.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky