Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 256 m2 Nad Mostem, Kněževes

Prodej rodinného domu 256 m2 Nad Mostem, Kněževes

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Toužíte po bydlení s možností podnikání v Praze? Tak je tato nabídka vhodná právě pro Vás!
Ráda bych Vám představila dům, který může být zároveň aktivem. Jehož část totiž můžete rovnou pronajmout. Na pozemku se nachází další přízemní budova o rozloze 94 m², která je v současné době pronajímána v podobě dvou garsoniér. Po úpravě však objekt může sloužit i k jiným účelům - prodejna, ordinace, ...
Přízemí domu má užitnou plochu cca 80 m². Najdete zde prosvětlenou vstupní chodbu z které máte možnost projít do obývacího pokoje a ložnice s výhledem do zahrady. Rovněž se dostanete do kompletně vybavené kuchyně. Nedílnou součástí tohoto patra je i koupelna s oddělenou toaletou. Odtud se také dostanete do sklepa, který lze taky dobře využít. Prostorné schodiště chráněné zábradlím vede do patra, kde se nachází pokoj ve variantě dalšího bytu. Součástí patra je koupelna se sprchovým koutem a luxusními obklady. Dále je zde možnost využití podkroví o dalších 80 m².
Dům je oplocen, s garáží a možností parkování dalšího vozu v prostoru před ní. Nemovitost je svou velikostí vhodný k bydlení pro větší rodinu, jako dvougenerační, nebo na zřízení bytového domu na pronájmy.
Zaujala Vás tato nabídka? Zavolejte a domluvte si termín prohlídky. Budu se na Vás těšit.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky