Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 254 m2 Velešínská, Praha Letňany

Prodej rodinného domu 254 m2 Velešínská, Praha Letňany

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Možnost koupě tohoto dvojdomu oceníte, pokud máte opravdu velkou rodinu, případně dvě, nebo máte koníčky hodně náročné na prostor. Na úctyhodných 254m2 podlahové plochy naleznete dva byty, každý v jedné části řadového dvojdomku.

V západním (levém) domě je byt 2+1 kompletně situovaný do patra, v přízemí je prostorná garáž, velkoryse řešená šatna a koupelna s možností instalace sušárny, nebo sauny. V patře najdete dva větší pokoje orientované do ulice (JZ) a kuchyň s přístupem na terasu (SV) nad zahradou. Samozřejmě nechybí toaleta a koupelna.

V druhém domě jsou místnosti menší, je jich však víc. V přízemí se nachází obývací pokoj (JZ), kuchyň (SV) a koupelna s toaletou, v patře potom tři ložnice - jedna větší (SV) a dvě menší (JZ).

Oba domy jsou kompletně podsklepeny, částečně dokonce ve dvou podlažích. Celková plocha sklepů je úctyhodných 127m2 a mimo skladování kompotů zde zajásá srdce nejednoho kutila a sběratele. Konečně bude kam se zašít.

Skrz domy můžete projít na travnatou zahradu ve vnitrobloku, která poskytuje absolutní soukromí před zraky veřejnosti, neboť žádnou částí nesousedí s ulicí. Na zahradě se nachází také skleník 10m2.

Dlážděná předzahrádka s menším záhonem se nachází i na straně do ulice, kde může bez obtíží parkovat jedno větší či dvě menší auta. Samozřejmě je možné autem zajet i na pozemek, případně do garáže.

Oba domy jsou vytápněné plynovými kotli a jsou napojené na veškeré inženýrské sítě.

Přestože se domy nachází uprostřed letňanského sídliště, ze zahrady nejsou téměř vůbec vidět žádné paneláky a dojem soukromí a klidu je tedy zcela nenarušen. V blízkosti je veškerá občanská vybavenost, včetně obchodů, restaurací, školy i školky, zdravotnického zařízení i autobusů. OC Letňany je v docházkové vzdálenosti, na větší nákup dojedete za pět minut autem.

Na nákup nemovitosti je možné bez obtíží čerpat hypotéku, s jejímž vyřízením Vám rádi pomůžeme.

Neváhejte si domluvit prohlídku.

www.rdLetnany.cz

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky