Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 270 m2 Žehušice

Prodej rodinného domu 270 m2 Žehušice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Stává se Vám, že sníte během dne, jak sedíte na zahradě Svého domu a užíváte si rodinnou pohodu? Máte velkou rodinu a hledáte prostorný nadstandardně řešený rodinný dům, kde si každý z Vás nalezne svůj prostor?

Chcete více informací? Zavolejte a probereme podrobnosti, jsem přesvědčen, že zde Vám nic chybět nebude.
Tak neváhejte a domluvte si prohlídku tohoto úžasného domu, který má obytnou plochu 270 m² o dispozici 5+kk. Rodinné sídlo je řešeno do patra, kde v přízemí najdeme kuchyň s prostornou jídelnou a obývací místností s krbem a se vstupem na terasu. Je zde ložnice a sociální zařízení. První patro disponuje dvěma pokoji, šatnou a taktéž sociálním vybavením. Vedle domu jsou dvě garáže a jedna prostorná dílna, které mají dálkově ovládaná automatická vrata.
To vše leží na pozemku o celkové výměře 1744 m². Okolní zahrada je osázená okrasnými keři či stromy a je automaticky zavlažována řízeným systémem. Naopak teplé letní dny zchladíte v zabudovaném bazénu se zastřešením. Jistě oceníte podzemní sklípek pro uložení potravin a venkovní toaletu.
Zavlažovací systém čerpá vodu ze studny, ale dům je napojen na městský vodovod, elektřinu a plyn. Nemovitost lze vytápět několika způsoby a to krbem, elektrokotlem, plynovým kotlem nebo spalovacím kotlem.
V blízkosti je běžná občanská vybavenost: škola, školka, pošta, potraviny atd. Městys Žehušice leží 10 km východně od Kutné Hory.

Více fotografií na vyžádání i video prohlídka. Při rychlém jednání SLEVA jistá.
Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučím výhodné financování.

Těší se na Vás makléř Petr Revenda.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky