Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 250 m2 Raduň

Prodej rodinného domu 250 m2 Raduň

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Toužíte po jednoduše dokonalém bydlení? Je vás více, máte rádi svůj klid a soukromí? Co teprve představa každodenní snídaně v prosklené terase s výhledem do zahrady plné nádherných rostlin a na okrasné jezírko? Jak by se Vám naopak líbilo vracet se po dlouhém pracovním dni domů a trávit dlouhé zimní večery za zvuku praskání a vůně čerstvého bukového dříví při pohledu do krbu? A k tomu všemu návrat domů z přilehlé Opavy do pouhých 15 minut? Lákají Vás tyto představy? Pakliže ne, raději prosím nečtěte dále. Čeká na Vás totiž mnohem více…! Dovolte nám tento skvost představit, co nám řádky budou stačit. Rádi bychom Vám ke koupi nabídli exkluzivní RD v obci Raduň, nedaleko města Opavy. Jedná se stále o novostavbu - tento dům byl zkolaudován teprve v roce 2013. Z vnějšího pohledu dům nejednoho nadšence zaujme svým atypickým vzhledem, uvnitř zase překvapí důmyslným uspořádáním místností a vzdušným prostorem. Ale pěkně popořadě…
Pozemek o výměře 1653 m2 je kompletně oplocen. Na první pohled Vás jistě zaujme nádherně upravený trávník před domem, který je stejně jako ostatní část zahrady upravován robotickou sekačkou. Dispoziční uspořádání domu je 5+kk se 2 koupelnami, technickou místností a šatnou. Pokud jste tak ještě neučinili, pohodlně se usaďte a nechte se prosím interiérem domu provést prostřednictvím videoprohlídky. Je Vám teplo ze záběrů stylového krbu? Pak vězte, že není jediným "topidlem" v domě a pocit příjemného tepla pocítíte také od nohou - ano, podlahové vytápění pod dlažbou je samozřejmostí. Nechali jste se unést? Kromě toho na Vás čeká prostorná zimní zahrada s otevírací střechou, která dotváří ucelený design domu. Samozřejmostí je garáž pro jednu limuzínu, technická místnost v domě, v zadní části pozemku pak skleník, domek na nářadí či dřevník. A co víc? Většina vnitřního vybavení domu je součástí prodeje. Teď už prosím na nic nečekejte a pojďte se přesvědčit, že to celé nebyl jenom sen. Domem Vás s radostí provedou makléři Lukáš Špánik a Jakub Franz.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky