Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 250 m2 Bratří Čapků, Holice

Prodej rodinného domu 250 m2 Bratří Čapků, Holice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Mám tu pro Vás nabídku rodinného dvoupodlažního domu v Holicích.
Velkou výhodou domu je jeho poloha a zahrada včetně příslušenství. Dům leží stranou od hlavní silnice, od které vede vlastní oplocený příjezd.
Na rozkvetlé zahradě naleznete velké množství okrasných rostlin, keřů a stromů. Velmi oceníte zasklený bazén o průměru 4 metry. Rekonstrukce bazénu proběhla v roce 2014. Před dvěma lety byla instalována nová filtrační jednotka.
Na pozemku naleznete velkou dvougaráž s dílnou, na které navazuje pergola s posezením, krbem a barem. Bazén a pergola se nachází vedle sebe. Od jara do podzimu budou toto dvě nejvytíženější místa a to oprávněně.
Dům disponuje dvěma samostatnými bytovými jednotkami. Přízemí bylo do současné podoby zbudováno před 15-ti lety. První patro se skládá ze 3 pokojů, obývací místnosti, jídelního koutu, kuchyně, pracovní místnosti, koupelny a WC. V přízemí jsou k dispozici lodžie a balkon - obojí o velikosti 7 m². Obě podlaží jsou propojena centrálním schodištěm.
V roce 2015 došlo k rekonstrukci koupelny včetně vodovodních rozvodů. Před 10 lety byla vyměněna okna.
V přízemí se nachází technické místnosti - prádelna, sušárna, kotelna s kondenzačním plynovým kotlem a dvěma bojlery na ohřev teplé vody. Před domem se zahrada zalévá díky závlahovému systému. Dům je napojený na veřejný vodovod a zahrada a bazén čerpá z vrtané studny o hloubce 30 metrů.
Holice disponují veškerou občanskou vybaveností a zároveň dobrým napojením na rychlostní silnice do Pardubic a Hradce Králové a dálnici D11 do Prahy.
Přijeďte se podívat na prohlídku domu, odkud se Vám nebude chtít ani odjet. Budu se na Vás těšit. Jan Mazánek

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky