Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 250 m2, Radiměř

Prodej rodinného domu 250 m2, Radiměř

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Rodinný dům s kouzelným výhledem do údolí koňské farmy Hidalgo v Radiměři nově nabízí naše kancelář.
Podle dochovaných informací byl dům postaven v roce 1902. V roce 2008 prošel rozsáhlou rekonstrukcí. Dům byl připojen na kanalizaci, byla vyměněna okna, postavena garáž, vyměněna střešní krytina ( šindel ), vyvložkoval se komín, dům majitelé opláštili a před šesti lety pořídili nový kotel na tuhá paliva. Dům je vytápěn teplovodním ústředním topením.
Důležitá informace je, že v domě se nachází dvě bytové jednotky. V přízemí 2+KK ( 36 m² ) a v patře 4 + 1 ( 130 m² ). Lze tedy využít jako dvougenerační bydlení. Nebo pro rodinu s dospívajícím dítětem, které chce mít své soukromí.
Plynová přípojka není do domu zavedena, ale leží za silnicí a lze se k ní připojit. Vedle domu je umístěna zastřešená terasa s grilovištěm. Nemovitost leží na jižním svahu, takže je celý den zahřívána sluncem.
Nemovitost je vhodná i jako chalupa. V údolí naproti domu je jezdecký klub Hidalgo, pět minut pěšky je sjezdovka a celé okolí je jako stvořené pro turistiku a cyklistiku, či v zimě běžkování.
Zajistíme kompletní právní i finanční servis.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky