Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 250 m2, Česká

Prodej rodinného domu 250 m2, Česká

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte rodinný dům, který nabízí široké spektrum využití? Zajímáte se o dobrou a lukrativní adresu?
Rádi Vám představíme RD s dvěma byty, pozemkem i pěknou zahradou.

Na první pohled Vás zaujme velikost domu a uliční šíře nemovitosti s vjezdem na dvůr i pro větší auto. Dvoupodlažní rodinný dům má zajímavé uspořádání, přičemž každé podlaží nabízí plnohodnotné bydlení. Vstupní prostory k jednotlivým obytným částem jsou pohodlně prostorné.
Na druhém podlaží se jedná o prostor o výměře 138 m2, kterému dominuje volně otevřená kuchyně v samotném středu obytných částí, k pocitu volnosti napomáhá velká, přilehlá hala. Celý prostor přirozeně prosvětlují velká okna a balkonové dveře, a věřím, že Vás potěší pěkný výhled do okolí. Vaši pozornost si zaslouží nejen nádherná místnost obývacího pokoje, ale i další tři místnosti, které jsou příjemně velké a světlé. Celkový dojem doplňuje pohodlí koupelny se dvěma umyvadly vanou i sprchou. Obytná část dává prostor k modernizaci, můžete si dle vlastních představ navrhnout kuchyňskou linku, zvolit obklady, vybavení koupelny a případně i podlahy v místnostech dle Vašich představ komfortního bydlení.
Dispozice prvního podlaží je znázorněná ve fotogalerii. Nachází se zde byt o dispozici 2+1 a přes chodbu jsou pak další dvě místnosti. Atmosféra interiéru dává pocit útulnosti domova a k prostorovosti napomáhají i větší pokoje.
Výhodou domu je prostorná chodba vedoucí na dvůr. Venkovní část - i ta má rozsáhlé možnosti využití - na dvorní části lze parkovat. Jistě si také umíte představit prostor terasy s posezením a bazénem. Nachází se zde hospodářská budova, kterou lze vyžít jako dílnu, sklad, ale i pro garážování aut. V případě rozsáhlejší rekonstrukci se naskýtá možnost vybudovat bytovou jednotku + další potřebné prostory. Když projdete krytou částí této stavby, naskytne se Vám nádherný výhled do zahrad a okolních lesů. Na zahradě Vás potěší ovocné stromy a výborná bonita půdy.

Rychlá a snadná dostupnost všeho, blízkost města Brna – příroda – dvougenerační bydlení s podnikáním – investice
Těšíme se na Váš zájem, makléř Taťána Pelcová

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky