Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 245 m2, Hybrálec

Prodej rodinného domu 245 m2, Hybrálec

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Toužíte žít na vesnici, ale dosah města je pro Vás důležitý? Pak nedaleko Jihlavy, v srdci Vysočiny, stojí vesnička Hybrálec a v ní rodinný dům právě pro Vás. Dům je obklopen zelení, která pro Vás bude po dni v zaměstnání nádechem té pravé relaxace.
Hned před brankou zahrádky domu je zastávka MHD, kde jezdí autobus k autobusovému nádraží v Jihlavě. Pro milovníky sportu je za zastávkou tenisové a volejbalové hřiště a k užívání zimních sportů Vám bude dělat radost Ski areál Šacberk vzdálený jen deset minut autem. V dosahu asi 150 metrů je dětské hřiště a Hybrálecká hospůdka. Na dálnici i v centru Jihlavy jste z domu do deseti minut, protože obojí je hned za kopcem. Ten Vám bude vytvářet ochranu před hlukem dopravy, a Vy si tak přesto budete užívat klidu a pohody.
Je Vám to stále málo? Pojďme se tedy podívat, co může nabídnout Vaše nemovitost. Nejen že si můžete dům předělat podle svých představ, navíc si zde můžete vybudovat vlastní podnikání díky rozsáhlým prostorám. K domu náleží bývalý chlév a stodola. Pokud jste s Vaší prací spokojeni a do podnikání se prozatím nehrnete, nevadí. Co si tam místo toho vybudovat například posezení s přáteli, místo stáje pro zvířata ustájení pro Vaše auto, kolo, nebo kočárek.
Umíte si představit v této nemovitosti Váš nový domov? Pokud ano, těším se na Vás na prohlídce. Realitní makléř Lukáš Kubala.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky