Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 240 m2, Helvíkovice

Prodej rodinného domu 240 m2, Helvíkovice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte prostorný dům s velkou zahradou? Jako bonus je k dispozici veliký, krytý a vyhřívaný bazén. Takový dům po rekonstrukci na vás čeká v Helvíkovicích, v okrese Ústí nad Orlicí, nedaleko Žamberka. Dům prošel úplnou rekonstrukcí, včetně kompletně nové střechy. V přízemí mimo dílny a veliké garáže nabízí kuchyň a prostorný obývací pokoj, samozřejmě koupelnu a samostatné WC. Navíc je zde další veliká místnost , která byla používána jako sklad. V podkroví jsou dva veliké pokoje s výstupem na balkon a další dva menší pokoje. Půda ovšem skýtá možnost vybudování dalších poměrně velikých obytných prostor. Vaší fantazii se rozhodně meze nekladou.
Na zahradě najdete mimo již zmiňovaného krytého bazénu prostorné zastřešené posezení s krbem. Máte tady k dispozici i poměrně veliký skleník a další dřevěnou kolnu. V sousedství domu je ve svahu další dřevěná stavba a podzemní klenutý sklípek.
Dům je vytápěný automatickým kotlem na uhlí, se zásobníkem na 1 týden provozu. Zdrojem vody je městský vodovod. Odpady jsou svedeny do tlakové kanalizace.
Díky našemu klientskému servisu vám pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti včetně nabídky na financování.
V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky