Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 240 m2, Prusy-Boškůvky Moravské Prusy

Prodej rodinného domu 240 m2, Prusy-Boškůvky Moravské Prusy

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nabízíme k prodeji zajímavou nemovitost – jak z pohledu rozmanitého využití, tak i pro svou výhodnou polohu blízko města Vyškov. Nachází se v klidné, upravené ulici v obci Moravské Prusy, kde na sebe navazují původní, udržované domy i ty nově postavené. K pocitu pohody přispívá také skutečnost, že protější část ulice není zastavěna a je vedena jako parková plocha se stromy.
Nemovitost tvoří dvě kolmo přiléhající budovy a hezká zahrada. Čelní dům 4+1 s uliční šíří 12 m je z původního, ekologického materiálu. Interiér osloví příjemnou a útulnou atmosférou, pěkné místnosti dávají pocit romantiky a tepla domova. Dům je obývaný a je v dobrém stavu. Novější stavba o 2NP v zadní části sestává z bytu 2+1, garáže a dalších prostorů, které lze upravit k bydlení a získat tak dispozici až 5+1. Dům je částečně podsklepený, pochází z 80. let. V případě zájmu je možné doložit plány, které mohou být přínosné při stavebních úpravách či rekonstrukci, se kterou je třeba aspoň v určitém rozsahu počítat. Vedle domu se nachází široký vjezd, který je zčásti zpevněný. Stejně tak je vydlážděná i větší část dvora, na něj pak dále navazuje zatravněná zahrada s velkým záhonem na zeleninu. Na zahradě je ještě hospodářské stavení a garáž. ¨
Nemovitost doporučuji zejména pro dvougenerační bydlení, ale i pro podnikání nebo jako investici.
V obci je plná technická infrastruktura a občanská vybavenost – MŠ a ZŠ, pošta, obchod a knihovna, také je možné se zapojit do aktivních zájmových, kulturních i sportovních klubů. Na své si přijdou i vyznavači turistiky a cyklisty, oblast je známá krásnou přírodou a jeskynními útvary. Obec se nachází 7 km od města Vyškov, kde je možné navštívit muzea nebo si s dětmi užít pěkné chvíle např. v DinoParku, ZOO nebo Aquaparku.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky