Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 230 m2 Věž

Prodej rodinného domu 230 m2 Věž

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte místo pro rodinné bydlení v klidném a krásném prostředí a navíc s perfektní polohou?
Máme pro Vás nabídku moderního energeticky nenáročného a vkusně postaveného domu v obci Věž.
Tento dům je jeden z nejhezčích v dané lokalitě. Jedná se o zbrusu nový objekt, ve kterém se budete cítit velice komfortně.
Tím, že si můžete vybavit kuchyň a zvolit povrch podlahy podle svých představ, máte možnost si přetvořit tento dům ve Váš nový domov. Dispozice domu je 5+KK s šatnou, dvěma technickými místnostmi a garáží. Výhodou je samostatný celek s vlastním vstupem a sociálním zařízením. Ten může sloužit například pro podnikatelské činnosti jako třeba kosmetický salon, vzorkovna, kancelář nebo vyšetřovna pro domácí mazlíčky a podobně. Další možností jak tento prostor využít je např. jako dětský pokoj, posilovna nebo bydlení pro rodiče.
Když vyjdete na terasu a zahradu jste okamžitě obklopeni krásným výhledem do přírody a máte ideální místo pro dokonalý odpočinek. Dům je z části vybavený : postele,křesla,skříně,stoly,židle,zahradní nábytek,lednice,televize. Doporučuji prohlídku, kde se můžete přesvědčit o výjimečnosti dané nemovitosti a při té příležitosti Vám mohu poskytnout další informace. Vzhledem k exkluzivním podmínkám u bankovních institucí, Vám doporučíme nejvýhodnější financování této nemovitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky