Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 230 m2, Újezd u Přelouče

Prodej rodinného domu 230 m2, Újezd u Přelouče

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Toužíte po domě svých snů? Tady je! Tento rodinný dům čeká jen na Vás. Nachází se v obci Újezd u Přelouče, 5minut od dálnice Praha - Hradec Králové, v klidné ulici, kde se nebude bát o své děti. V přízemí je vstup do domu, kuchyň s jídelnou propojenou s obývacím pokojem ze kterého je možné vstoupit na terasu, dále je zde technická místnost, koupelna a samostatné WC. V patře najdete další koupelnu s WC, 3 pokoje a šatnu. Z ložnice je vstup na prostorný balkon s výhledem do přírody. Dům si můžete dokončit přesně podle svých nejtajnějších představ. Obklady, podlahy, vany, sprchové kouty, čekají jen na vaši fantasii. Dům je postaven z cihel 44 P+D , na střeše jsou pálené tašky Tondach. Hotové jsou rozvody vody a elektřiny, odpady, omítky, v patře částečně sádrokartony. Hotová je také příprava na elektrokotel a na kotel na tuhá paliva. Na dům navazuje přístavba velikosti garsoniéry se sprchou a WC. Přístavba má vlastní pojistky a vstup na terasu. V projektu je počítáno se septikem, je zde dešťová kanalizace a veřejný vodovod. Součástí prodeje i veškerý stavební materiál, který zde nachází. Říkáte si, to je přesně to, co hledám? Tak není nic jednoduššího, než zavolat a domluvit se na prohlídce.

Fincentrum & Swiss Life Select Vám nabízí možnost vypracování nezávislé tvorby financování na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalostí trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti.
Více informací u makléřky Vlastimily Bolehovské, která se bude těšit na společnou prohlídku.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky