Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 224 m2 Javorová, Letkov

Prodej rodinného domu 224 m2 Javorová, Letkov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Skvělá lokalita, prostorný dům, bazén se zastřešením a nádherná udržovaná zahrada - to vše a ještě mnohem více Vám nabídne bydlení v blízkosti Plzně, které si nyní představíme. Letkov, centrum města na dosah, a zároveň klid rodinného bydlení. Dům s dostatkem úložných prostor, který svojí velikostí uspokojí i nároky větší rodiny. Zahrada se vzrostlými stromy, mezi nimiž najdete i vzácný habr, množství okrasných keřů a květin, soukromí pro odpočinek, terasa s krbem a velký bazén se zastřešením. Tento komfort najdete v Javorové ulici v domě 5 + KK kolaudovaném v roce 2006.

Dům Vám nabídne 193 m² podlahové plochy ve dvou podlažích a k tomu garáž pro dva automobily. V přízemí je zádveří, technická místnost, chodba, obývací pokoj s kuchyňským koutem a spíží, koupelna, ložnice a schodiště do podkroví. Zde najdete obývací pokoj s balkonem a spíží (či komorou ) a také přípravou na kuchyňský kout, ložnici, dětský pokoj, šatnu, koupelnu, samostatou toaletou a chodbu. Půdu můžete využít jako další úložný prostor.

O vytápění domu se stará tepelné čerpadlo se systémem vzduch/voda, které zároveň předehřívá vodu. V místnostech, kde je položena dlažba, je podlahové vytápění. Dům je napojen na veřejnou kanalizaci i vodovod, dešťová voda je svedena do akumulační nádrže, plynová přípojka je ve sloupku na hranici pozemku. Samozřejmostí je napojení na zabezpečovací zařízení. Třída energetické náročnosti je B - velmi úsporná a díky tomu se i při této velikosti domu měsíční platby za energie pohybují kolem 3.000 - 4.000,- Kč.

Pokud hledáte bydlení bez kompromisů, neváhejte a přijďte na prohlídku. Rádi Vám pomůžeme i se zajištěním financování koupě.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky