Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 220 m2 Práčata, Brno Bosonohy

Prodej rodinného domu 220 m2 Práčata, Brno Bosonohy

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Bosonohy, okrajová část města Brna, a přesto si zachovávají charakter větší vesnice, najdete zde jak plnohodnotnou občanskou i společenskou vybavenost, tak klid a přírodu pro rodinné bydlení.
Právě zde, na ulici Práčata, Vám představujeme patrový rodinný dům o dispozicích 4+1 se zimní zahradou, terasou, skleníkem i garáží.

Dům nabízí svým novým majitelům dostatečný prostor a variabilitu, díky které se Vám plně přizpůsobí. Je v původním udržovaném stavu a vhodný k modernizaci dle vlastních představ. Rozhodně oceníte snídani na terase s vycházejícím sluncem v klidu a soukromí i dostatek místa slunných pokojů pro celou rodinu. Parkovat lze na ulici před domem nebo v garáži, tu vezme za vděk každý kutil, motorkář i sportovec. Ve skleníku si navíc vypěstujete vlastní zeleninu, tu můžete rovnou zalévat vodou ze studny. Dispozice nemovitosti najdete v galerii mezi fotografiemi.

Veškerou občanskou vybavenost najdete v dosahu cca 1 km (MŠ, ZŠ, pošta, lékaři, obchody, restaurace, sportovní hřiště, učiliště, BOSA s širokou paletou volnočasových aktivit), včetně MHD vzdálené 4 min chůze (bus 69 a noční linka N96). Bosonohy jsou vyhlášené svým aktivním kulturním životem (hody, plesy, výstavy, slavnosti,…). Blízké okolí nabízí plno příležitostí k výletům do přírody, ať nádherná příroda přírodní rezervace Bosonožského hájku, Kohoutovická baba či přírodní park Bobrava. Na své si přijdou jak turisti, cyklisté, tak i rybáři.

Tento dům Vám může posloužit jak k pohodlnému bydlení, tak i na investici, proto neváhejte a přijměte mé pozvání na prohlídku.
PENB bude zpracován v průběhu prodeje.

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky