Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 220 m2 Koňakovská, Český Těšín Horní Žukov

Prodej rodinného domu 220 m2 Koňakovská, Český Těšín Horní Žukov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Mít krásné bydlení s prostornou členitou zahradou a přece v blízkosti města, je přáním asi každého, kdo touží po vlastním domě. Ve velmi klidné lukrativní části města Český Těšín - Horním Žukově se takový nachází. Jedná se o novostavbu rozestavěnou v r. 2017 s možností dokončit si poslední úpravy podle svých vlastních představ. Dispozice domu je 5+kk, z toho v přízemí se nachází velká obývací místnost s krbem a prostorným kuchyňským koutem, spíží a dalším pokojem vhodným jako ložnice, či pokoj pro hosty. Dále zde nalezneme koupelnu, technickou místnost s hlavním zdrojem ohřevu vody a prostornou garáží s dálkovým ovládáním.
V patře jsou pak 3 prostorné místnosti (ložnice dokončena a dva dětské pokoje připraveny k malování) + prostor pro druhou koupelnu.
Ve všech místnostech i v patře je již funkční podlahové topení. Zdrojem tepla domu je tepelné čerpadlo vzduch-voda s automatickou regulací značky NordLine, typ WWBC 9,5 H-B/P, v technické místnosti se rovněž nachází akumulační nádoba 500/300 l.
V přízemí určitě nepřehlédnete horkovzdušný krbem s litinovou vložkou, který zpříjemňuje atmosféru obývacího pokoje a je alternativní variantou topení v jarním, či podzimním období.
V kuchyňské lince s nadčasovým designem jsou zabudovány spotřebiče: indukční varná deska, myčka, horkovzdušná + MW trouba. V ceně domu je dále vybavení obývacího pokoje (rozkládací sedací souprava a nábytková stěna, vybavení kuchyně vč. spotřebičů, lednička po dohodě). Velkou devizou domu je velmi klidné místo s množstvím zeleně kolem. Francouzským vstupem na zahradu si již na jaře můžete zpříjemnit posezení na terase, pro kterou je již vyhlouben prostor pro základy. Je ještě mnoho informací, které mám pro Vás připraveny a sdělím Vám je při prohlídce. Proto mě neváhejte kontaktovat co nejdříve, protože podobné nabídky novostaveb nejsou časté. A nezapomeňte, že novostavby jsou do pěti let od užívání osvobozeny od daně z nabytí nemovitostí. Při vážném zájemci, jednání o ceně možné.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky