Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 212 m2, Žehušice

Prodej rodinného domu 212 m2, Žehušice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Láká Vás odpočinek v klidné ulici plné soukromí? Rodinný domek nebo chalupa, tato nemovitost nabízí obojí využití. Záleží, co zrovna hledáte? Pokud ano, jste tu správně.

Dům byl v roce 2021 kolaudován a lze ho využít k rekreaci nebo trvalému bydlení. Dispozice domu je 4+KK, kdy Vás prostornost mile překvapí. Nemovitost lze snadno upravit k dvougeneračnímu bydlení, kdy může vzniknout po úpravách další jednotka 1+1 pro rodiče nebo děti, bez změny současné dispozice 4+KK. Velkou devízou je i to, že je celý objekt zateplen polystyrénem pro dosažení tepelného komfortu bez zbytečných ztrát a jen si vyberete finální vzhled Vaší fasády. Členitá zahrada Vám nabídne dostatek prostoru pro relaxaci u bazénu a velkou devízou je i sklep na uskladnění potravin, který naleznete na zahradě. Každý kutil ocení dílnu a prostornou garáž kam schová své auto. Nemovitost je vytápěná kotlem na tuha paliva, případně elektro kotlem a lze i připojit plyn ze severní strany. Odpady jsou řešeny tlakovou kanalizací, o zásobovaní vodou se postará studna s dostatečnou kapacitou.
Občanskou vybavenost naleznete v nedaleké obci Žehušicích od mateřské školky, základní školy, potravin, pošty a mnoho dalšího, jestli jste náročnější, tak v Čáslavi najdete vše potřebné a je co by kamenem dohodil.

Říkáte si jak to bude s financováním i hypotečním úvěrem? Mám pro Vás řešení i tady, kdy Vám zajistí má kolegyně a to díky exkluzivním možnostem vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností.

Nyní je to pouze na Vás a stačí zavolat a sejdeme se na prohlídce, těší se na Vás Petr Revenda. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky