Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 210 m2 Obránců míru, Trnávka

Prodej rodinného domu 210 m2 Obránců míru, Trnávka

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Už jste si splnili své představy o bydlení? Pokud tomu tak není a hledáte oázu klidu, tak jste na správné adrese. Hledáte opravdu velký dům se zahradou v klidném místě a v rozumné dojezdové vzdálenosti do Chvaletic a Pardubic?
Přesně takovou nemovitost vám nyní nabízíme, jedná se o prodej prostorného rodinného domu, stojícího na pozemku o výměře 730 m², dispozici domu je 6+kk o užitné ploše 210 m² a dispozičně řešen jako 2x 3+KK. Dům stojí v klidné zástavbě původních rodinných domů v obci Trnávka u Chvaletic, lze ho využít i k dvougeneračnímu bydlení.
Nemovitost prošla nákladnou rekonstrukcí a výstavbou dalšího patra, která zahrnuje nové podlahy, rozvody v celém domě, vybavení novou kuchyní, dvě koupelny, kompletně nová střecha.
Naleznete zde i přípravu pro třetí koupelnu a WC, kterou můžete využívat po vstupu ze zahrady přes terasu. Byla zde vybudována kanalizace a kabelová televize, provedla se výstavba chodníků a došlo i na rekonstrukci veřejného osvětlení. Samozřejmostí se stal také veřejný vodovod, jenž umožnil rozvod pitné vody do všech domácností.
Naleznete zde prodejnu potravin a pohostinství. Občanům slouží veřejná knihovna, dětské hřiště a autobusové i vlakové spojení do okolních měst, kam většina dětí dojíždí za vzděláním a jejich rodiče do zaměstnání.
Trnávkou prochází železniční trať Praha- Česká Třebová, významný železniční koridor. Okolí protíná modrá i zelená turistická stezka a cyklotrasa číslo 24.
Velmi pěkná prohlídka se nabízí po cestě do nedalekých Kladrub nad Labem, kde se nachází památkově chráněný národní hřebčín se známými starokladrubskými koňmi.
Přemýšlíte jak koupi zafinancovat, tak si tedy nedělejte starosti. Náš zkušený finanční poradce, díky exkluzivním podmínkám Vám se vším pomůže a ušetří Vám spoustu času a starostí.
Zaujala Vás tato nabídka? Tak na nic nečekejte a domluvte si termín prohlídky, těším se na naše společné setkání Petr Revenda.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky