Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 210 m2, Pelhřimov

Prodej rodinného domu 210 m2, Pelhřimov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte-li klidné bydlení na vesnici, buďte vítáni v Benátkách. Ne, není to překlep, jsme opravdu v Benátkách, nikoli však nad Jizerou nebo dokonce v Itálii, ale v malé vísce na Vysočině, jižně od Pelhřimova. Na jejím okraji leží objekt, dříve zemědělské stavení, dneska sloužící zejména k rekreaci a odpočinku, který čeká na své nové majitele.
Jak šel čas, tak se dům postupně upravoval a rekonstruoval. Byly vytvořeny čtyři ložnice, nová kuchyně s jídelnou a koupelna. K topení slouží lokální litinová krbová kamna v kuchyni, pro teplo v celém domě je zde ústřední topení a kotel na tuhá paliva, voda se ohřívá v elektrickém bojleru.
Jak to bývá v podobných staveních, je zde velký prostor pro uložení čehokoliv, bývalé chlévy i velká půda. Vedle domu je ještě garáž, kde aktuálně parkuje sekačka na trávu a další zahradní technika.
Nelze zapomenout na velkou zahradu, která obklopuje celý dům.
Z fotografií je patrné, že je zde prostor i pro pokračování započaté rekonstrukce.
Dům je k dispozici včetně veškerého vybavení (nábytek, nádobí, zahradní technika).
Jak jsem zmínil na začátku, Benátky jsou malá obec, kde, míněno v dobrém, dávají lišky dobrou noc. Je zde pár chalup, dílem starousedlíci, dílem chalupáři. Je to obec, vzdálená od dopravního a průmyslového ruchu, poskytuje dostatek klidu a soukromí, které se jinde nenajde.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky