Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 210 m2, Česká

Prodej rodinného domu 210 m2, Česká

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nabízíme k prodeji velký dům s rozlehlou zahradou v obci Česká, 15 km od Brna. Jedná se o atraktivní lokalitu s výbornou dopravní dostupností.
Dům o 2NP disponuje dvěma byty 2+1 a 3+1 a dostatečnou uliční šíří 11 m. Všechny místnosti v domě jsou prostorné a díky velkým oknům působí příjemnou světlostí. Druhé NP bylo asi před 5 lety zrekonstruováno – nová elektroinstalace, podlahy, koupelna a kuchyně. Nachází se zde ještě dva pokoje a jedna větší místnost, ze které se vchází na zimní zahradu s výhledem na dvůr a les. Je možné zvážit její zrestaurování nebo místo toho zde zřídit velkou terasu. V prvním podlaží je pěkný prostor pro kuchyň, který je stejně jako vedlejší průchozí pokoj orientovaný do ulice. Druhý pokoj směřuje do dvora. Dispoziční řešení obou podlaží je patrné z půdorysu 3D ve fotogalerii.
Vstup do domu a prostorná chodba pokračující až na dvůr umožňují parkování auta. Dům je částečně podsklepen, náleží k němu dvůr s hospodářskými stavbami a také velká zahrada s ovocnými stromy.

Dům lze využít jak pro bydlení až dvou rodin, tak pro podnikaní z domova, případně je možné stavbu dále rozšířit za účelem investice.
V případě požadavku na další obytné prostory je možné vybudovat půdní vestavbu a lze zvážit využití místa staveb na dvoře pro novou budovu.
Dům byl postaven kolem roku 1920 a v padesátých letech byl přestavěn. V současné době je třeba uvažovat s opravami.
Dům je volný a ihned k nastěhování. Pro více informací kontaktujte makléře.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky