Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 206 m2 Komenského, Rýmařov

Prodej rodinného domu 206 m2 Komenského, Rýmařov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte krásný, prostorný rodinný dům se zahradou a krytým venkovním bazénem? Tak právě pro Vás máme jedinečnou nabídku tohoto moderního domu, který svou kvalitou uspokojí i náročné klienty. Jedná se o nemovitost ve velmi dobrém technickém stavu, která je postavena z kvalitních stavebních materiálů, jako jsou cihly Porotherm, střešní krytina Bramac, dřevěná eurookna a jiné. Dům o dispozici 4+kk se dvěma koupelnami a samostatným WC má užitnou plochu 206 m² a je napojen na veškeré inženýrské sítě - voda, plyn, kanalizace.
V přízemí domu se nachází zádveří, předsíň s vestavěnými skříněmi, rozlehlý obývací pokoj s krbem, kuchyňským koutem a jídelnou, jehož součástí je samostatná spíž a průchod na terasu. Součástí přízemí je také koupelna s prostorným sprchovým koutem, kterou lze využívat i jako prádelnu. Dále pak samostatná toaleta a místnost pro ukládání věcí. Z předsíně projdeme také do garáže pro dvě auta, na kterou navazuje úložná místnost se vstupem do zahrady a technická místnost s plynovým kotlem, umyvadlem a toaletou. V prvním patře se nachází velká společenská místnost, ložnice s balkonem, dva dětské pokoje, koupelna s vířivou vanou, bidetem a toaletou. Koupelna je také opatřena shozem na prádlo do spodní koupelny. I v patře se nachází další úložná místnost a vstup na půdu. Na té lze využít velký prostor ke skladování věcí i s případnou možností na úpravu bydlení.
Součástí zahrady, která má rozlohu 1238 m², je krásná terasa s posezením a krbem. Dominantou celého prostoru je pak kvalitní zapuštěný a zastřešený bazén s protiproudem, který lze využívat v období od května do září.
Tento dům nabízí moderní a klidné bydlení bez nutnosti dalších investic a prodává se včetně vybavení. Proto neváhejte a přijďte se na dům podívat osobně.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky