Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 204 m2 Šafaříkova, Třebíč Horka-Domky

Prodej rodinného domu 204 m2 Šafaříkova, Třebíč Horka-Domky

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte prostorný dvougenerační rodinný dům pro celou rodinu nebo místo vhodné jak pro bydlení, tak i své podnikání v blízkosti centra města?
Tento komfort Vám nabízí cihlový rodinný dům prvorepublikové architektury v atraktivní lokalitě Horka - Domky na ul. Šafaříkova, Třebíč.

Vyzkoušejte 3D prohlídku této nemovitosti zkopírováním tohoto odkazu do internetového prohlížeče: http://3dprohlidkyrealit.cz/fincentrum-trebic/

Dům je aktuálně rozdělen na dvě bytové jednotky o dispozicích 2+1 s uzavřeným dvorkem a garáží v 1.NP, 4+1 s balkonem ve 2.NP a možností vybudování obytného podkroví s terasou. Každé patro má vlastní měřiče elektřiny a plynu.
Probíhaly zde průběžné rekonstrukce (elektřina v mědi v celém domě, rozvody vody v koupelně ve 2.NP, uliční fasáda, dřevěná eurookna, …).
Dům je částečně podsklepený a zaujme Vás jak svými prostornými pokoji, tak i variabilitou, díky které se Vám plně přizpůsobí. Parkovat lze na ulici před domem nebo v garáži. Veškerou občanskou vybavenost najdete v dosahu 15 min chůze (MŠ, ZŠ, pošta, lékaři, nákupní centra, obchody, restaurace, stadionu), včetně autobusového a vlakového nádraží.
Tento dům Vám může posloužit jak k pohodlnému bydlení, tak i k podnikatelským účelům, proto neváhejte a přijměte mé pozvání na prohlídku.
PENB bude zpracován v průběhu prodeje.
Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky