Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 200 m2 Opavská, Dolní Benešov Zábřeh

Prodej rodinného domu 200 m2 Opavská, Dolní Benešov Zábřeh

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Společnost Fincentrum Reality Vám exkluzivně nabízí k prodeji dvougenerační rodinný dům se samostatnými vchody s dispozici 6+2. Dvojpodlažní rodinný dům o celkové ploše na pozemku 1 467 m2.

Jedná se o podsklepený dům, zděné konstrukce, se dvěma nadzemními podlažími terasou i balkonem, který je napojen na veškeré inženýrské sítě včetně kanalizace. Vytápění domu a ohřev vody je řešen plynovým kotlem i kotlem na tuhá paliva. V domě jsou nová euro okna a plastová okna.
K domu náleží funkční vlastní studna, garáž pro 1 auto, hospodářská budova o velikosti 8 m x 4,5 m, rybník o velikosti 5 m x 3 m, hloubka 1 m, výhodou pozemku je, že lze rozdělit na 2 a k oběma je samostatná příjezdová cesta. Pozemek s domem je celý oplocený.
Dům je připravený k rekonstrukci a realizaci vlastních představ.

Dolní Benešov leží uprostřed komunikačního tahu vzdálenosti 14 km mezi okresním městem Opavou a vzdálenosti 20 km mezi krajským městem Ostravou, jedná se o lukrativní nabídku.
Na území města Dolního Benešova je nejvíce rybníků z celého okresu Opava.
Poblíž je autobusová zastávka a vlakové nádraží a objekty veškeré občanské vybavenosti.

Jelikož od majitele domu nemáme k dispozici energetický štítek náročnosti budovy, zákonná povinnosti nám nařizuje uvádět v inzerci energetickou náročnost budovy třídy G - mimořádně nehospodárná.
Pro více informací, prohlídku s finančním specialistou kontaktujte realitního makléře.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky