Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 200 m2 Do Hůry, Všestary

Prodej rodinného domu 200 m2 Do Hůry, Všestary

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Tahle novostavba je tak pečlivě udržovaná a v dokonalém pořádku, že jsme prostě přišli, nepohnuli téměř s jedinou věcí, nafotili a mohli jít.... A teď už asi není třeba říct vůbec nic, jen že opravdu stojí za to, se na tento dům přijít podívat.
No dobře, něco o něm řeknu....
Myslím, že je skvěle a prakticky vyřešený. Pět místností je pro rodinu přesně akorát, protože kdyby náhodou zase zavřeli školy, firmy a jiné.... všichni mají svůj prostor, kam zalézt. Přitom žádné zbytečné prostory tu nenajdete, ale za to tu jsou všechny, co člověk k pohodlnému životu potřebuje. Ve spodním patře je hlavní obývací prostor s kuchyňským koutem, velkorysá předsíň, koupelna, velmi praktická komora a ještě jeden pokoj, který může být buď prostornou pracovnou nebo pokojem pro hosty. V horním patře jsou pak opravdu velké tři ložnice, z nichž jedna má vstup do šatny, a koupelna. Jo a topení! Topit můžete buď elektrickým kotlem, ale také krbovými kamny, které vytopí pohodlně obě patra. Zdroj vody tu máte také dvakrát - vodovod i vlastní studnu.
A co dodat dál... snad že k domu patří krásná zahrada směrovaná na jih, že máte krásné soukromí, protože máte vlastně jediného přímého souseda, že máte spoustu prostoru pro vybudování čehokoliv. Třeba garáže, nebo jen přístřešku, kůlny, venkovního posezení, bazénu.
Kdybyste potřebovali zajistit hypotéku, moji kolegové finanční poradci rádi pomohou, abyste si dům mohli dopřát.
A jaké že jsou Všestary? Jsou kousíček od Stránčic, takže většina občanské vybavenosti je právě tam. Potraviny ale nakoupíte pohodlně na návsi a ve Všestarech je také školka. Vše ostatní je buď ve Stránčicích, případně v Říčanech. Pokud se potřebujete dostávat do Prahy, ideální je dojet (nebo klidně dojít) do Stránčic na vlak a ten Vás doveze až na Hlavní nádraží. Samozřejmě na dálnici je to kousíček a pak už jen záleží na situaci. Autobus do Prahy jezdí také.
Teď už Vás jen mohu pozvat ještě jednou na prohlídku, takže volejte, pište, s radostí vám dům ukážu.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky