Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 200 m2, Svatý Jan Drážkov

Prodej rodinného domu 200 m2, Svatý Jan Drážkov

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte pro sebe a svoji rodinu dům k trvalému bydlení nebo rekreaci na klidném místě s dobrou dopravní dostupností?
Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům se zahradkou v lokalitě Svatý Ján obec Drážkov.
Z části kamenný a z části cihlový dům je po kompletní rekonstrukci o dispozici 5+kk cca 200m². V přízemí domu je vstupní chodba se schodištěm do patra, kuchyně dělaná na míru s jídelním stolem, prostorný obývací pokoj s klenbovým stropem, koupelna s vanou, wc a samostatná ložnice s kachlovými kamny. V patře pak dům disponuje ložnicí se šatnou, připadně pracovnou a samostatný dětský pokoj. Dům je částečně podsklepen. Jsou udělány nové rozvody, podlahy jsou dřevěné, plovoucí a dlažba, okna drěvěná. Vytápění domu je řešeno kotlem na tuhá paliva, elektrickým kotlem případně kachlovými kamny. Dům je zásoben vynikající vodou z obecní studny a ohřev vody je řešen el. bojlerem. Odpady jsou svedeny do jímky.
Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost, obchod, pošta, hospoda, možnost sportovního i kulturního vyžití, přímo v obci je turisticky vyhledávaný Váchův špejchar. Doporučujeme prohlídku. Zdarma zprostředkujeme financování prostřednictvím naší mateřské společnosti Fincentrum a.s.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky