Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 200 m2, Sobětuchy Vrcha

Prodej rodinného domu 200 m2, Sobětuchy Vrcha

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Jste početnější rodina a hledáte místo v blízkosti větších měst? Chcete zároveň bydlet v menší obci? Mám tu pro Vás dům na vyhledávané adrese - Sobětuchy Vrcha, které navazují na město Chrudim.
Dvoupodlažní dům se sklepem se nachází na pozemku o rozloze necelých 1000 m². Na pozemku vám dále bude k dispozici velká stodola, garáž a chlév v jedné budově. A v menší budově, která navazuje na dům je kůlna, dílna, prádelna, kotelna.
Dům lze používat jako dvě samostatné bytové jednotky díky točitým venkovním schodům vedoucím na terasu v prvním patře. Z té je vstup kuchyně a dále do celého prvního patra. Obě patra dělí schodiště. První patro bylo přistavěno v 80. letech.
Dům je připraven k úpravám podle vlastních představ.
Výhodou je sklep, ve kterém se nachází i domácí vodárna.
Obec Sobětuchy leží na rozhraní Železných hor a polabské nížiny. Budete mít na dosah veškeré krásy přírody, které můžete poznávat jak pěšky tak na kole. V okolí se nachází několik oblíbených cyklostezek a turistických tras. Velmi navštěvovaná je v těsné blízkosti rozhledna Bára.

V obci působí několik spolků, organizací a sdružení občanů, které pro své členy i ostatní spoluobčany každoročně připravují mnoho akcí pro pobavení, poučení nebo třeba zlepšení fyzické kondice. Historicky byli nositelem organizace života v obci hasiči.

Neváhejte a přijďte si prohlédnout místo a dům samotný, případně si udělejte výlet po okolí. Rád Vás nemovitostí provedu a zodpovím Vaše otázky. Budu se na Vás těšit. Jan Mazánek

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky