Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 200 m2, Horní Bělá

Prodej rodinného domu 200 m2, Horní Bělá

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nabízíme k prodeji dům s velkým pozemkem v obci Horní Bělá na severním Plzeňsku. Dům, který je určený k rekonstrukci, je možno využít jak k bydlení tak pro rekreační účely.

Dům je postavený na pozemku o celkové ploše 1831m² z čehož 970 m² je vedeno jako zastavěná plocha a nádvoří a zbývajících 860 m² zabírá zahrada. Dům je zčásti podsklepený a obytná část je tvořená přízemím a obytným podkrovím. V přízemí se nachází jedna velká místnost, prostor na koupelnu, chodba a schodiště do podkroví. Tam najdeme další pokoj, prostor na další koupelnu a případně i na šatnu.

Na obytnou část domu navazují další menší původní přístřešky pro zvířata / kolny. Velký pozemek umožňuje i využití ke kombinaci bydlení a podnikání nebo k další výstavbě. Dům je připojený na elektřinu, vodovod i obecní kanalizaci, plyn je přiveden do sloupku na hranici pozemku.

Obec Horní Bělá je od severního okraje Plzně autem dostupná do 20 minut, zajištěno je zde i autobusové spojení (zastávka je vzdálena 150 m od domu). V obci je obchod s potravinami a hostinec, v Dolní Bělé, které je o 1 km dále se pak nachází také pošta a základní i mateřská škola.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky