Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 196 m2 Březnová, Plzeň Litice

Prodej rodinného domu 196 m2 Březnová, Plzeň Litice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Patříte mezi ty, kteří hledají něco výjimečného? Dům, který si zamilujete hned na první pohled? Pokud Ano, uvařte si kávu, usedněte do svého křesla a užijte si příjemné čtení, kde Vám přesně takový dům představím.
Samotná lokalita Výsluní je synonymem pro velmi vyhledávanou část Plzně. Pojďme se společně podívat, co všechno Vám Výsluní nabízí. Okraj města, a zároveň centrum na dosah ruky. Autem máte kousek v podstatě úplně vše - vodní nádrž České údolí, koupací jezírko, minigolf, inline dráha, jízdárna, naučná stezka a mnoho dalšího pro Vaše ratolesti. Ale co Vy? Nebojte, ani na Vás jsem nezapomněl. Stačí dojet za hory a za doly, kde najdete Area Bory a tam už naleznete vše, co potřebujete, abyste si uvařili lahodnou večeři doplněnou sklenkou dobrého vína. Pokud se Vám zrovna nechce vařit, nevadí. V okolí je spousta restaurací, kde si můžete vybrat přesně to, na co máte v danou chvíli chuť.
Když jsme si vychutnali přírodu i zábavu, řekneme si něco o domu samotném. Ten totiž nabízí ještě mnohem více. Pokud jste pozorovali fotografie pozorně, musí Vám být jasné, že to je ten dům, ve kterém budete tvořit nové vzpomínky Vašeho života. Rodinné oslavy, posezení s přáteli, v letních dnech opalování a grilování ať už na zahradě nebo na terase či dlouhé zimní večery u krbu. Prostě vše, na co budete jednou rádi vzpomínat. Milovníci relaxace ocení saunu, kde nasbírají energii na další den. Interiér si Vás podmaní svou pestrostí a možností dům ještě více zútulnit. Vzhledem k dostatečnému množství oken, je dům prosvětlen i ve dnech, kdy Slunce zrovna odpočívá. A jelikož stávající majitelé nezaháleli, vytvořili na zahradě krásnou oázu klidu, kam se budete každý den po práci těšit. Nesmím určitě zapomenout na výhodu této nemovitosti - splňuje totiž všechna kritéria pasivního domu, díky čemuž pro Vás bude jeho provoz hračka.
Pokud jste i Vy nasáli výjimečnost a kouzlo tohoto domova, stačí udělat jediné. Zavolejte mi a rád Vám odemknu dveře do Vaší nové budoucnosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky