Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 196 m2, Horní Bělá

Prodej rodinného domu 196 m2, Horní Bělá

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Co když Vám někdo předloží nabídku na koupi rodinného domu, který si můžete předělat podle svých představ a leží pouhých 19 minut od Plzně?

Pokud si teď říkáte, že na tohle už jste dlouho čekali, čtěte dále.

Nejen že můžete z tohoto dvoupodlažního domu udělat krásný nový domov pro vaši rodinu, ale pokud jste přeci jen trochu početnější a dosud jste nenašli dost velký dům, abyste se do něj všichni vešli, nabízí se zde dvougenerační využití.

Náleží k němu i garáž pro vašeho čtyřkolého miláčka a kutilové rádi ocení dílnu, kde v letních měsících otevřou pivko a začnou pracovat na svých veledílech. A co dámy? Ty budou mít o zábavu postaráno na zahradě, ale i na předzahrádce, u které se budou zastavovat všechny kolemjdoucí aby viděli vaše umění na vlastní oči.


Už cítíte tu příležitost ukázat, co ve vás je? Tak na nic nečekejte. Pojďme společně proměnit vaše představy ve skutečnost. Tento dům si to zaslouží stejně jako VY. Na prohlídce se na vás bude těšit váš makléř Petr Řeřicha.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky