Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 195 m2 Žamberk

Prodej rodinného domu 195 m2 Žamberk

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Sháníte rodinný dům po rekonstrukci a ihned k nastěhování? Nabízím Vám právě tuto jedinečnou možnost. Prodej dvougeneračního rodinného domu v klidné části města Žamberk.

Dispozice:
1.NP: vstup do domu, kde je chodba se schodištěm. Na chodbu navazuje předsíň, ze které je možno projít do kuchyně s jídelnou, jednoho pokoje a koupelny. Dále se v 1.NP nachází velký obývací pokoj s krbovými kamny a se vstupem do zahrady.


2.NP: ložnice s balkónem do zahrady, 2 pokoje, vstup na půdu (možnost vestavby) a koupelna. Z jednoho pokoje je možnost přestavby na kuchyň. Celková užitná plocha rodinného domu je 190 m2.

Dům je ze 3/4 podsklepen. Je zateplen a v roce 2021 proběhla rekonstrukce střechy.

Zahrada se rozléhá na ploše 816 m2. Je zde zabudovaný zapuštěný bazén s filtrací a zastřešením. Zahradní kůlna, na kterou navazuje pergola. Dále je na zahradě zahradní domek s pokojem, WC a úložným prostorem. Před rodinným domem je kryté parkovací místo pro dvě vozidla.

Topení je pomocí nového plynového kotle z roku 2020/11, odpad je napojen na veřejnou kanalizaci, možnost topení v krbu. Žamberk je brána Orlických hor. V krátkém dojezdu jsou lyžařská střediska Říčky, Buková Hora, Čenkovice, Dolní Morava. Na léto je ideální koupaliště v Žamberku a Pastvinská přehrada. Žamberk je i ideální místo pro turistiku. Poblíž se nachází hrad Litice a Potštejn. Tvrz Hanička.

Město Žamberk splňuje všechny podmínky pro krásný rodinný život. Je zde škola, školka, lékař, zubař, potraviny, hudební škola, sportovní využití.

Říkáte si, to je přesně to, co hledám? Tak není nic jednoduššího, než-li zavolat a domluvit se na prohlídce. Fincentrum & Swiss Life Select Vám nabízí možnost vypracování nezávislé tvorby financování na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalostí trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky