Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 193 m2, Jehnědí

Prodej rodinného domu 193 m2, Jehnědí

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Bydlení v klidu v kouzelném údolí Tiché Orlice, a přitom v blízkosti šestice měst a městeček jako je Brandýs nad Orlicí, Litomyšl, Ústí nad Orlicí, Vysoké Mýto, Choceň a Česká Třebová, nabízíme k prodeji podsklepený třípodlažní dvougenerační dům pro trvalé bydlení či rekreaci, ale vhodný i pro podnikání. V případě zájmu je možné vytvořit dvě samostatné bytové jednotky 2+1 a 5+1.

Sedm místností, dvě kuchyně, tři koupelny a WC, zeleninová i okrasná zahrada se studní s užitkovou vodou a oplocený pozemek o ploše 4 700 m2 s ovocnými stromy, lesíkem a rybníčkem skýtají dostatek příležitostí pro různorodé využití.

Hospodářská část s dalším velkým prostorem, vybavená zakrytou pergolou s letní kuchyní, již nevyužívanými voliérami, stodolou a pozemkem je přitažlivým zázemím pro kutily, zahrádkáře či chovatele domácího zvířectva.

Dům prošel několika rekonstrukcemi. V roce 1975 bylo postaveno druhé patro, v roce 1995 byl dům opatřen novými plastovými okny a objekt dostal rovněž novou střechu a zateplení podkroví. Před pěti lety majitel zdokonalil vytápění a pořídil kotel na paletky s automatickým podáváním.

Dům je napojen na kanalizaci a vybaven systémem záchytu dešťové vody do rezervoáru s čerpadlem.

Nemovitost doporučuji k prohlídce. Je vhodná pro všechny, kteří uvítají kombinaci nejrůznějších příležitostí pro úpravy, i pro ty, kdo chtějí hned bydlet a úpravy a další rozvoj bydlení ponechat na později.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky