Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 191 m2 Nad Belvederem, Praha Kunratice

Prodej rodinného domu 191 m2 Nad Belvederem, Praha Kunratice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Už Vám nevyhovuje žít v bytě? Máte v úmyslu změnit adresu a bydlet v rodinném domě, aniž byste opustili Prahu? Pak rodinný dům v Kunraticích je to pravé pro vás. Vítejte v jedné z nejkrásnějších lokalit v Praze, kde Vám uprostřed krásného prostředí nabízíme k prodeji rodinný dům v ulici Nad Belvederem.

Pojďme se nyní společně podívat, co za své finance s tímto rodinným domem získáte

Skvělá adresa – největším benefitem této nemovitosti je bezesporu její lokalita. Kunratice jsou městskou částí Praha 4, pro kterou je charakteristické její umístění v jedné z největších pražských ploch lesní zeleně, v Kunratickém lese. Umístění rodinného domu uprostřed zeleně, obklopeného krásnou zahradou, tichým prostředím a naprostým soukromím umožňuje obyvatelům domu provozování volnočasových a relaxačních aktivit, stejně tak i procházek.
Spousta prostoru – dvoupodlažní rodinný dům s užitnou plochou 191m2 na pozemku o rozloze 1071 m2, obklopený rozlehlou zahradou, je dispozičně řešen jako 5+1. Dům nabízí mimo jiné i obývací pokoj s krbem a s přímým vstupem francouzskými okny na terasu. Podzimní a zimní dny si pak zpříjemníte posezením u hořícího krbu s výhledem do zahrady.
Zázemí rodinného domu – prostorná garáž s elektricky sklopnými vraty. V podzemním podlaží je umístěn sklad na ovoce a zeleninu, sušárna, dílna a prostor pro palivo. Rozlehlá zahrada, navržená zahradním architektem je vybavená zahradním domkem, bazénkem/nádrží a venkovním krbem.
Dostupnost – perfektní dopravní spojení do centra Prahy a jeho okolí zajišťuje pražská integrovaná doprava. Stejně tak se lze pohodlně dopravit autem, a to i díky blízkosti hlavního dálničního tahu.
Kvalitní občanská vybavenost garantuje pohodlné bydlení pro rodiny všech věkových skupin, a to vše na dosah ruky.
Chcete si splnit sen o novém bydlení… přijďte se osobně přesvědčit, že je to skvělá volba.
Veškeré informace o rodinném domě, včetně kompletní dokumentace vám bude k dispozici k nahlédnutí při osobní prohlídce.


Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky