Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 190 m2 Staniční, Praha Zbraslav

Prodej rodinného domu 190 m2 Staniční, Praha Zbraslav

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Máte-li rádi prostorné bydlení, pak jste objevili ten správný inzerát! Dům ve svých třech podlažích se šesti pokoji, dvěma koupelnami a třemi toaletami nabízí dostatek prostoru i pro početnější rodiny. Užitná plocha domu je 190 m², do níž ale nejsou započteny plochy garáže, balkónu a terasy, dohromady dalších téměř 50 m². Z obýváku vyjdete přímo na menší zahrádku, která je dost malá na to, aby Vás příliš nezatěžovala s nároky na údržbu, ale dost velká na to, aby poskytla prostor k odpočinku i radovánkám jako jsou přátelská setkání, rodinné či sousedské grilování, a podobně. V domě je garáž na jedno vozidlo, kam se pohodlně vejdou i kola a další sportovní náčiní, před domem lze parkovat další 1 - 2 vozidla.
Ve třetím nadzemním podlaží domu je terasa a balkón. Terasa na severní straně nabízí úchvatný výhled na Prahu a prakticky všechny její dominanty. Z jižního balkónu je zase překrásný výhled na mírně se dmoucí, začínající brdskou pahorkatinu a její lesy. Však taky do lesa na houby a další lesní plody, dojdete doslova za pár minut pěšky. Do centra Prahy je velmi dobrá dostupnost jak autem tak autobusy MHD. Zastávka autobusu je hned vedle domu. Koupi tohoto domu lze financovat hypotéčním úvěrem, který Vám za nejvýhodnějších podmínek na trhu rádi zajistí naši finanční poradci.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky