Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 190 m2 Jatečný plácek, Hradec Králové

Prodej rodinného domu 190 m2 Jatečný plácek, Hradec Králové

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nemovitost je v rezervaci konkrétním zájemcem



RODINNÝ DŮM NEDALEKO CENTRA HRADCE KRÁLOVÉ
DOMLUVTE SI PROHLÍDKU JEŠTĚ DNES
SENZAČNÍ NABÍDKA



Hledáte vlastní rodinné bydlení v centru krajské metropole a s vlastní zahradou? Nabízíme Vám právě tuto možnost, a to prodejem rodinného domu o obytné dispozici 5 + 1 s užitnou plochou 196 m2, který stojí v řadové zástavbě domů na pozemku o výměře 368 m2, v Hradci Králové, části Pražské Předměstí. Jedná se o zděný rodinný dům po rozsáhlé rekonstrukci s udržovanou zahradou, zastřešenou terasou a s parkováním přímo před domem. Zahrada nabízí komfortní tiché zázemí a soukromí díky sousední zástavbě. Zalévání nebo napuštění bazénu obstará studna, která se nachází na zahradě. Terasa, na kterou můžeme vyjít velkým francouzským oknem z obývacího pokoje, nabízí možnost relaxace po náročném pracovním týdnu s přáteli nebo rodinou.

Do rodinného domu vstoupíme předsíní, na kterou navazuje chodba vedoucí do přízemí i ke schodišti do prvního patra. Chodbou dále projdeme na zahradu nebo do sklepa. V přízemi je zánovní kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči - s myčkou, indukčním varnou deskou, troubou a digestoří. Dále je zde jídelní kout, který navazuje na obývací pokoj, z kterého lze projít velkým francouzským oknem na zahradu. V přízemí dále nalezneme i dvě ložnice a koupelnu se sprchovým koutem a toaletou.

Z předsíně vyjdeme po schodech do prvního patra, kde se nacházejí dvě ložnice, která prosvětlují střešní okna.

Rodinný dům se nachází v blízkosti centra města a současně nedaleko od autobusového a vlakového nádraží. Před rodinným domem se nachází dětské hřiště a poblíž vede cyklostezka podel řeky Labe.

Říkáte si, to je přesně to, co hledám? Tak není nic jednoduššího, než- li zavolat a domluvit se na prohlídce.

Fincentrum & Swiss Life Select Vám nabízí možnost vypracování nezávislé tvorby financování na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti.
Více informací u makléře Petra Kubíčka, který se bude těšit na společnou prohlídku.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky