Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 190 m2 Beroun

Prodej rodinného domu 190 m2 Beroun

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Velmi zdařilá rekonstrukce nechala vzniknout unikátní obývací prostor v útulném rodinném domě. Ten se nachází v malebné zeleni na okraji listnatého lesa na dosah Prahy poblíž Berouna.
Dům sestává z prostorného obývacího pokoje s otevřeným stropem s přiznanými krovy, plynule navazuje na kuchyňský kout s plně vybavenou kuchyní. Dále je v přízemí pokoj, který může sloužit jako ložnice, pracovna, popř. herna pro děti jak je tomu nyní. V přízemí je také prostor pro koupelnu, která je k dodělání. Z obývacího pokoje vede schodiště do patra na můstek, který vede nad celým obývacím pokojem do klidové zóny se dvěma oddělenými ložnicemi a koupelnou.
Z obývacího pokoje i ložnice v přízemí je vstup na patio, které volně pokračuje v upravenou zahradu. Z té je nádherný výhled do okolní krajiny. Díky jihozápadní orientaci je zahrada ideálně prosluněná.
Ve východní části za domem je příprava na zimní zahradu, která je přístupná z prostoru kuchyňského koutu.
Vysoký komfort je umocněný podlahovým vytápěním a krbem.
Přijďte se o jedinečnosti domu přesvědčit sami.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky