Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 189 m2 Zahradní, Halže

Prodej rodinného domu 189 m2 Zahradní, Halže

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nabízíme k prodeji rodinný dům 4+1 s příslušenstvím a garáží v obci Halže v blízkosti Tachova. Jedná se o samostatný cihlový dům typu Šumperák kolaudovaný v roce 1981. K domu se zastavěnou plochou 126 m² patří zahrada o výměře 669 m², kde najdeme vzrostlé ovocné stromy, pergolu, dřevník a bazén.

Dům má dvě podlaží, z nichž přízemí je převážně řešeno jako zázemí a obytné místnosti jsou situovány v patře. V přízemí najdeme zádveří, chodbu, 2 komory, koupelnu s prádelnou, kotelnu, 1 pokoj, vytápěnou garáž a také vstup do malého sklípku. Patro je pak dispozičně řešeno jako byt 3+1 s koupelnou a samostatnou toaletou. Jsou zde také 2 velké terasy, jedna orientována do ulice na jih a druhá na jihovýchod. Dům je průběžně udržovaný a renovovaný - vyměněna byla za plastová všechna okna i vstupní dveře, nové jsou také radiátory či některé z podlahových krytin. Je okamžitě obyvatelný bez jakýchkoliv nutných investic.

Dům je napojený na veřejný vodovod a kanalizaci, plynová přípojka je ve sloupku na hranici pozemku, v současné chvíli je dům vytápěn kotlem na tuhá paliva a ohřev vody řešený bojlerem.

Jedná se o velmi hezkou a klidnou lokalitu na okraji obce, která se nachází 10 minut jízdy autem od Tachova, kam je k dispozici i autobusový spoj, a jen 10 km od hranic s Německem. Přímo v obci je mateřská i základní škola (200 m od domu), také pošta a obchod s potravinami.

Pro domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat, samozřejmě Vám rádi pomůžeme vyřešit i financování koupě prostřednictvím úvěru.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky