Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 185 m2, Lhotka

Prodej rodinného domu 185 m2, Lhotka

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu 5+kk v obci Lhotka u Žďáru nad Sázavou. Je situována v nové zástavbě rodinných domů, na pozemku o výměře 998 m2. Dům je přízemní, částečně podsklepený, s obytným podkrovím. Vnitřní prostorová dispozice přízemí: zádveří, hala, kuchyňský kout propojený s obývacím pokojem (se vstupem na terasu), pracovna, koupelna a samostatné WC. Podkroví tvoří tři samostatné místnosti využívané jako dětské pokoje a ložnice, dále koupelna, samostatné WC a šatna. V suterénu je umístěna kotelna, uhelna, sklad potravin. Součástí stavby je garáž s přístupem do obytné části domu. Komfortní podlahové topení v kombinaci s radiátory. Zdrojem vytápění je kotel na tuhá paliva. Ohřev teplé vody zajišťuje elektrický, kombinovaný bojler. Napojení na inženýrské sítě: obecní vodovod, kanalizace, elektro rozvody 230/400, plynová přípojka realizována k domu.
Stavba je provedena z kvalitních materiálů: betonové základy, izolace proti zemní vlhkosti a radonu, obvodové zdivo - cihelný systém POROTHERM 440, střešní krytina - profilovaná plechová WECKMAN, dřevěné trámové krovy, minerální izolace stropu a střechy, stropy – keramické MIAKO vložky do keramických nosníků, automatická sekční garážová vrata, plastová okna a vstupní dveře.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky