Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 183 m2 Nová čtvrť, Velká Bíteš

Prodej rodinného domu 183 m2 Nová čtvrť, Velká Bíteš

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Exkluzivně k prodeji: Rodinný dům 4+2 s dvojgaráží, pohádkovou zahradou a vlastním zahradním domkem ve Velké Bíteši u Brna.

Vždy jste si přáli vlastní zahradu s bazénem pro děti, dvě garáže a pořádný dům s balkonem? Kdo by nesnil o idylickém bydlení na předměstí Brna.

Věnujte svoji pozornost dvoupatrovému, vícegeneračnímu a víceúčelovému rodinnému domu s podlahovou plochou 183 m2 ve Velké Bíteši se zahradou o rozloze 2040 m2, dvougaráží 55 m2 a zahradním domkem s dispozicí 3+1 a podlahovou plochou 90 m2. To vše a více je nyní k mání na ulici Nová čtvrť.

Hlavní dům je kompletně podsklepený a má dvě nadzemní podlaží. Pohodlnou obslužnost zahrady i domu zajišťuje postranní příjezdová cesta.

Více na: https://danavidenska.cz

Každé patro hlavního domu má vlastní kuchyni, koupelnu, WC i obytné prostory a splňuje proto všechny požadavky samostatného bydlení.
Samostatně stojící zahradní domek s dispozicí 3+1 s vlastní kuchyní, koupelnou a WC je plně funkční a je řešen do dvou nadzemních podlaží.

Budoucí majitel se rovněž může těšit velké dvojgaráži, ve které pohodlně zaparkuje jak osobní vůz, tak dodávku. Dvojgaráž se dá zařídit na praktickou dílnu s garáží, případně na jakýkoliv jiný projekt. Návštěvy pak mohou zaparkovat na městských parkovacích místech přímo u paty pozemku, které byly nově vybudovány v celé ulici.

Prostor mezi hlavním a zahradním domem tvoři malé nádvoří s okrasným stromem. Cestou nahoru se dostanete do prostorné zahrady.
Součástí prodeje je také stavební parcela o celkové ploše 1100 m2, která sousedí s horní hranicí pozemku.

Víceúčelovost celého objektu je dána možnostmi využití zahradního i hlavního domu a velké dvojgaráže např. k podnikatelskému záměru (zbudování dílny, provozovny, ordinace apod.) nebo jako vícegenerační bydlení.

Nájezd na dálnici D1 je přímo ve městě. Do Brna se dostanete autem za 20 minut.

Více už můžeme probrat osobně na prohlídce.

Těším se na vás!

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky