Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 180 m2 Nádražní, Choltice

Prodej rodinného domu 180 m2 Nádražní, Choltice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Bydlení v prostorném rodinném domě na okraji obce s velikou zahradou ke splnění si všech svých snů v podobě bazénu, grilování a jiných radostí? Pokud se v tom taky takhle vidíte, tak následující řádky patří přímo Vám.
Dům je po částečné rekonstrukci venkovního pláště budovy včetně střechy. Drobná rekonstrukce byla provedena i v podkroví domu. Zbytek domu je připraven k dodělání podle vlastního vkusu a představ. Dům je z velké části podsklepen je v něm vidět, že dům nemá problém s žádnou nadbytečnou vlhkostí. Dům má garáž na pozemku, která nabízí jedno parkovací stání. Dále je na pozemku malá kolna, která je po kompletní rekonstrukci a může tak sloužit jako hlavní vstup s prostornou šatnou rovnou do domu.

Městys Choltice je příjemnou lokalitou, která nabízí jak velmi příjemné a klidné žití, tak spoustu možností pro sportovní aktivity a díky zámecké oboře možnost relaxace a odpočinku. V obci se nachází stavba raně barokního zámku s rozsáhlou oborou, která je velmi krásně udržovaná místní správou obce. Nádvoří a zámecká obora nabízí několikrát ročně akce jako je pálení čarodějnic, pohádková cesta, vinařské a pivní slavnosti, nebo dětský karneval.
Obec nabízí spoustu pracovních příležitostí díky přilehlé výrobní firmě a dalších menších podniků.
V obci se dále nachází mateřská a základní škola do 9 ročníku s dvěma tělocvičnami s možností využití i veřejnosti, knihovna, praktický lékař pro děti a dospělé, lékárna, pošta, benzinová stanice, trafika, 2 obchody potravin, restaurace, cukrárna, květinářství, prodejna textilu, kadeřnictví, kosmetický salon, fotbalové a volejbalové hřiště, tenisové kurty, půjčovna šlapacích kár a koloběžek, přírodní koupaliště, dětské hřiště v zámeckém parku a discgolfové hřiště.

Zvu Vás tímto na prohlídku, kde Vám rád zodpovím veškeré další dotazy.
Díky velmi zajímavým možnostem, pro Vás v případě zájmu připravíme návrh hypotečního úvěru přímo na míru.

Těšit se na Vás bude makléř Miloš Sedlák.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky