Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 180 m2 Náchodská, Velké Poříčí

Prodej rodinného domu 180 m2 Náchodská, Velké Poříčí

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

* Nová sleva 500 000 Kč od 4.5.2023 *

Podél řeky Metuje, na severním okraji Podorlické pahorkatiny, v bezprostřední blízkosti měst Hronov a Náchod a zároveň pouze 10 km od obce Kudowa Zdroj, ležící v Polsku, se nachází městys Velké Poříčí. Je zde spousta pracovních příležitostí, sportovního i kulturního vyžití, základní i mateřská škola, cyklostezky, letiště, dětská hřiště, příroda na dosah, ideální dopravní spojení, obchody a zkrátka vše, na co si jen vzpomenete.

A já tu pro Vás nyní mám něco jedinečného!

Také jste si všimli, že v tomto regionu není nabídka rodinných domů příliš široká? A když už se nějaký najde, je většinou potřeba investovat do nákladné rekonstrukce? Čtěte dále, protože tento dům z roku 1931 prošel mezi lety 2020 a 2022 podstatnou dílčí rekonstrukcí interiéru, včetně výměny úsporného plynového kotle, elektrorozvodů a odpadů.

Naleznete zde 5 samostatných pokojů, dvě koupelny s toaletami, kuchyň i pracovní kout.

Už při vstupu do chodby Vás ohromí schodiště vedoucí do třetího nadzemního podlaží domu. Hned, co si odložíte kabáty, vstoupíte do samostatné jídelny, kde pohodlně pohostíte celou velkou rodinu i přátelé nejen po čas svátků. Dále se v přízemí domu nachází obývací pokoj, kompletně vybavená kuchyň a koupelna s rohovou vanou a s toaletou.

V 1. patře se nachází dětský pokoj a hlavní ložnice, na niž navazuje pracovní zóna a stylová koupelna se sprchovým koutem. Zároveň se na patře nachází prostorný balkon, kam se Vám vejde celé kafíčkové posezení.

A ve druhém patře se potom nachází podkrovní pokoj pro hosty a půdní prostor s potenciálem přístavby klidně ještě jednoho pokoje, pokud by Vám současná dispozice stále nebyla dost prostorná.

Na menší oplocené zahradě se potom nachází budova, která slouží jako garáž a dílna, má 80 m2 a zda-li jí využijete pro stávající účel, rozšíříte do budoucna plochu zahrady či z ní uděláte zahradní dům s posezením a grilem, to už bude na Vás.

Pokud jste čekali na právě takovou nabídku, tak neváhejte a kontaktujte mě, protože já už se moc těším, až budu vést prohlídky tohoto krásného domu. A pokud v tuto chvíli budete potřebovat kvůli koupi zároveň nejprve prodat vlastní nemovitost, věřte, že je to v dnešní době běžný prodejní postup a bez obav se na mě obraťte.

S jakoukoliv další potřebou financování koupě Vám pomůže můj kolega Jan Knapec, finanční specialista společnosti Swiss Life Select.

Těším se na Vás na prohlídce ve Velkém Poříčí v ulici Náchodská!

Vaše certifikovaná realitní makléřka, Kateřina Kuhnová.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky