Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 180 m2 Hutnická, Třinec Lyžbice

Prodej rodinného domu 180 m2 Hutnická, Třinec Lyžbice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Na Kamionce, v žádané lokalitě města Třince, Vám nabízím ke koupi patrový řadový rodinný dům s krásným výhledem na vzdálené Beskydy. Tato čtvrť má velmi dobrou dostupnost do města, k zastávce MHD je to do 3 min chůze. Dům je velmi dobře udržován s atmosférou domů stavěných v 80. letech a postupně rekonstruován.
Dispoziční řešení:
- V přízemí se nachází vstupní hala, vstup do prostorné garáže a několik technických místností využívaných jako kotelna (vytápění plynem - kotel Viadrus z r. 2011), skladové prostory a prádelna, odkud se dostanete zadním vchodem přímo na zahradu.
- V 1. patře vévodí prostorná kuchyň s jídelním koutem a vstupem na první balkon, dále pak velký obývák s krbem a koupelna s WC.
- 2. patro má rovněž své sociální zařízení + 3 pokoje (z jednoho je vstup na druhý balkon) a ložnici. Dům je zčásti podsklepen. V r. 2006 začala rekonstrukce domu výměnou oken za plastová, vč. vstupních dveří a v r. 2011 proběhla celková oprava střechy a nové pokrytí. Po vypracovnní energetického průkazu budovy, bude doplěna jeho energetická třída. V celém domě je rovněž rozvedena elektřina v mědi (i 380 V). Podlahy v chodbách jsou z keramické dlažby, v kuchyni, obýváku a dvou pokojích se nacházejí plovoucí podlahy. Útulná okrasná zahrádka za domem vytváří velmi příjemnou atmosféru, kde můžete relaxovat, vypěstovat si nějakou zeleninu, květiny a je zde i oddělený prostor pro chov domácích zvířátek nebo kotec pro psa. V domě s dispozicí 5+1 bydlí jedna rodina, ale dá se určitě využít i jako dvougenerační. Výhodou domu je jeho umístění, kde máte svůj klid a přesto oceníte blízkost města a také to, že dům je v řadové zástavbě jako první, má proto o trochu větší zahrádku než ostatní. Dům bude k nastěhování k 1.2.2019, ale rezervovat si jej můžete již nyní. V oblasti financování domu Vám pomohou nalézt nejvýhodnější řešení naší hypoteční specialisté. Těším se na Vás u prohlídky, Vaše makléřka Libuše Zajícová.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky