Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 180 m2, Zámrsk Nová Ves

Prodej rodinného domu 180 m2, Zámrsk Nová Ves

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Na strategickém místě v obci Zámrsk pro vás máme nově zcela vyklizený rodinný dům. Pracujete ve Vysokém Mýtě, nebo v Chrudimi, nevadí vám dojíždění a líbí se vám na vsi? Pak jste narazili na správnou nemovitost.
Dům má dvě patra, celkem čtyři pokoje, kuchyň, WC, koupelnu, verandu, chodbu, půdu a sklep. Prostě všechno, co má správný dům mít a navíc velkou ovocnou zahradu. Na pozemku je i garáž, dílna, kůlna, kurník, králíkárna a v neposlední řadě velký skleník. Ideální příležitost pro drobné hospodáře a kutily. A pokud nejste ani z jedné této skupiny, lze tyto objekty odstranit a tím získáte cca dalších 200 m² zahrady.
Dům má několik výrazných pozitiv. Za nejvýraznější považují majitelé orientaci obytných místností na jihovýchod, vzrostlé stromy, plastová okna, rozvody topení v mědi s turbokotlem a vlastní studnu na pozemku s užitkovou vodou.
Doporučuji prohlídku!
Postaráme se celou realizaci "na klíč" od právního servisu, zajištění financování až po podání daňového přiznání z nabytí nemovitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky