Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 180 m2, Střítež

Prodej rodinného domu 180 m2, Střítež

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
-
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Pro ty, kdo mají rádi atmosféru starších domů v pěkném prostředí s dostatkem soukromí a prostornou zahradou, máme v nabídce takový v obci Střítež, okr. Frýdek Místek.
Jedná se o patrový dům s dispozicemi 2+1 v přízemí a 3+1 v patře. V domě začala v průběhu posledních pěti let probíhat postupná rekonstrukce (nové koupelny v obou podlažích, nová kuchyně a ložnice v patře v r. 2017, plastové rozvody vody). Je zde zavedena obecní voda, plyn a k vytápění možno využít jak plynový kotel, tak kotel na tuhá paliva, který je z r. 2013). K domu patří oplocená rovinatá zahrada o ploše 1520 m2, kde je vysázeno několik ovocných stromů a je zde dostatek místa na bazén, pergolu, či pěstování okrasných keřů a květin. K domu patří menší hospodářská budova s garáží a vlastní studna. V tomto domě můžete bydlet již od 1.5.2018. Obec Střítež má velmi výhodnou polohu, nachází se na hlavním tahu směr Frýdek Místek a Ostrava a současně několik kilometrů od podhůří malebných Beskyd, Javorového vrchu a rekreačních oblastí Řeka, Smilovice a Komorní Lhotka, které jsou velmi vyhledávanými pro své sportovní a turistické vyžití jak v létě, tak i v zimě.
S financováním Vám poradíme prostřednictvím našich hypotečních specialistů, kteří Vám ochotně pomohou najít Vaše optimální řešení.
Těším se na Vás u prohlídky, kde Vám ráda podám další informace. Váš makléř Libuše Zajícová

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky