Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 180 m2, Mosty u Jablunkova

Prodej rodinného domu 180 m2, Mosty u Jablunkova

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte investiční příležitost? Je Vašim snem pronajímat nemovitosti? Mám pro Vás TIP! Rodinný dům, který se nachází v obci Mosty u Jablunkova, je vzdálený jen 4 minuty autem od centra Mosty u Jablunkova (2,4 km) a 7 minut autem od Jablunkova (7,5 km), kde najdete veškerou občanskou vybavenost. Jistě oceníte obchůdek který je pouze 100 m od domu a autobusouvou zastávku, vzdálenou jen 5 minut pěší chůze, MŠ je vzdálená 500 m. Samotná rekonstrukce RD i bytů probíhala od roku 2018 do roku 2019. Dům je podsklepený, má nová plastová okna, nové rozvody vody a elektřiny. Dům je napojen na elektřinu, vodovod (voda je čerpána z rezervoáru občanského sdružení Skalka - kvalitní voda z hor a lesů) a kanalizaci. Dům je možno napojit na plyn. Topení v domě je ústřední palivové a nachází se zde i krbová kamna. Rodinný dům disponuje dvěma mezonetovými byty 3+kk a 3+1. Oba z bytů mají své vlastní hodiny. Dispozice bytu 3+1: v přízemí se nachází pokoj s kuchyňským koutem, koupelna a WC. V patře najdete dva pokoje, kuchyňský kout, koupelnu a WC. Dispozice bytu 3+kk: v přízemí se nachází kuchyně spojená s jídelním koutem a obývacím pokojem, v patře se nachází dva pokoje. Byt disponuje novým zděným jádrem ve kterém najdete úžasnou rohovou vanu a sprchovací kout.
Okolí vybízí k procházkám a sportovnímu vyžití. Pokud řešíte financování, příliš si nad tím nelámejte hlavu, o to se postarají naší finanční specialisté. Pokud Vás zajímá více informací, neváhejte mne kontaktovat a domluvit si prohlídku, budu se na Vás těšit, Vaše makléřka Světlana Drongová.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky