Prodej rodinného domu 180 m2, Lučice

Užitná plocha: 180 m2 Pokojů: 4 Číslo zakázky: 19384
Název: Prodej rodinného domu 180 m2, Lučice
Info o ceně u RK
Adresa: Lučice
Datum aktualizace: 09.10.2023
Druh objektu: Cihlová
Stav objektu: Před rekonstrukcí
Zástavba: Obytná
Typ objektu: Samostatný
Typ domu: Patrový
Umístění: Klidná část obce

Sháníte rodinný dům na kompletní rekonstrukci v klidné části obce Lučice s okouzlující okolní přírodou a naučnou stezkou po okolí? Nabízíme Vám právě tuto možnost, a to prodejem podsklepeného domu o obytné dispozici 4+1. Celková užitná plocha rodinného domu je 180 m2, zahrada 600 m2. Rodinný dům je umístěn nedaleko Lučického potoku, kde se v parných dnech můžete osvěžit. Blízký les ocení houbaři a milovníci procházek. Topení zajišťují kamna na tuhá paliva, odpad je sveden do jímky, elektřina 220/380 V. Na zahradě se nachází garáž a kůlna. Nemovitost je v původním stavu, k rekonstrukci. Veškerá občanská vybavenost v nedalekém okolí města.

Obec Lučice se nachází na Vysočině přibližně 10 km severozápadně od okresního města Havlíčkův Brod. První písemná zpráva o vsi pochází z roku 1352. Necelých 7 km od Lučic se v nadmořské výšce 585 m nachází lyžařský areál Kadlečák patřící k Horní Březince, místní části Světlé nad Sázavou. Sjezdová trať měří 520 m a vedle sjezdovky je cvičná louka. Územím vedou také běžecké okruhy různých náročností. Občané mají k dispozici mateřskou školku, základní školu s družinou a jídelnou, zdravotnické zařízení, poštu, knihovnu, kulturní dům, obecní úřad, hasičskou zbrojnici, prodejny s potravinami i spotřebním zbožím, hřiště, tělocvičnu a pohostinství. Historické památky zde představuje na návsi stojící kostel svaté Markéty a smírčí kříž, jenž se nachází těsně za obcí.

Říkáte si, to je přesně to, co hledám? Tak není nic jednoduššího, než-li zavolat a domluvit se na prohlídce. Fincentrum & Swiss Life Select Vám nabízí možnost vypracování nezávislé tvorby financování na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalostí trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Druh objektu Cihlová
Stav objektu Před rekonstrukcí
Zástavba Obytná
Typ objektu Samostatný
Typ domu Patrový
Umístění Klidná část obce
Počet podlaží objektu 1
Stavba Rodinný dům
Zařízeno Ne
Bezbariérové Ne
Výtah Ne
Půdní vestavba Ne
Balkón Ne
Parkování Ano
Plocha parkování 20 m²
Lodžie Ne
Terasa Ne
Sklep Ne
Garáž Ne
Bazén Ne
Zdroj vody Dálkový vodovod
Rozvod topení Ústřední tuhá paliva
Rozvod plynu Plynovod
Typ odpadu Septik
Příjezdová komunikace Betonová
Telekomunikace Internet, Satelit
Elektřina 230V, 380V
Doprava Silnice, Autobus
Plocha zastavěná 150 m²
Plocha užitná 180 m²
Plocha pozemku 600 m²
Plocha zahrady 600 m²
Třída energetické náročnosti budovy G - mimořádně nehospodárná

ULOŽIT JAKO PDF

POSLAT EMAILEM

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky