Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 179 m2 Na Pořadí, Jemnice

Prodej rodinného domu 179 m2 Na Pořadí, Jemnice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Pokud denně sledujete inzerované nemovitosti, tak by jste neměli zapomenout na tuhle.

Rodinný dům, který právě rozkvétá uprostřed malebné obce Jemnice.

Majitelka se rozhodla pro rekonstrukci objektu z 2. poloviny 19. století, nacházející se v současně zastavěném území města Jemnice v jeho severo - západní části. Historické jádro města je městskou památkovou zónou. Okolní zástavba je tvořena rodinnými domy. Jedná se o částečně zastavěný, mírně svažitý pozemek ve směru severo - západním a jiho - východním.

Řešený objekt je spojen s další nemovitostí, která má své č.p. Došlo zde k vybudování nové chodby. Stavba má sedlovou střechu s dřevěným krovem. Díky pozvednutí krovu vznikl bohatý prostor pro zvětšení dispozice. Dům bude vytápěn ústředním topením s kotlem na plyn, příprava teplé užitkové vody bude zajištěna kombinovaným elektrickým boilerem. Do objektu jsou dva hlavní vstupy ze dvora. Vstup ze západní strany je řešen bezbariérově.

Rodinný dům je napojen stávajícími přípojkami na elektro, vodovod, plynovod a kanalizaci. Severozápadní nosná zeď sousedící s hospodářskou budovou byla zachována a v plánu bylo nové zastřešení druhé nemovitosti pro případné parkování osobních automobilů. K samotné budově patří pozemek o velikosti necelých 500 m². Příjezd a přístup k objektu je z místní komunikace v majetku obce Jemnice.

Pokud Vás zaujal tento rozpracovaný projekt a máte chuď ho dokončit, srdečně Vás zvu na prohlídku. O ceně je možné dále jednat.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky