Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 178 m2 Spojovací, Jirny

Prodej rodinného domu 178 m2 Spojovací, Jirny

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Hledáte bydlení v rychlém dosahu Prahy a přesto na klidném místě?
Pokud hledáte prostor, klid a soukromí ve velmi dobré dojezdové vzdálenosti od Prahy, pak tu pro vás máme nabídku, která by se vám mohla líbit.
Jde o polovinu dvojdomu s užitnou plochou 176 m2 s vlastní zahradou ve třech patrech a dispozici 6+KK. Součástí prodeje je i částečné vybavení domu od vestavěných skříní, postelí, úložných prostor a pro bezpečí Vaších věcí je k dispozici i trezor. Dům je vybaven interkomem s kamerou, kdy vidíte kdo stojí za brankou. Vjezdová vrata a garáž jsou s pohonem na dálkové ovládání, aby jste nemuseli vystupovat s auta při příjezdů domů. K posezení nemovitost nabízí dvě terasy v přízemí a jednu nejdete i v patře se vstupem z dvou pokojů. Děti určitě ocení vlastní pokojík v nejvyšším patře s malou hernou ihned vedle a úložnými prostory pro jejích věci. Tady Vám nebude opravdu nic chybět.

Jirny jsou velmi vyhledávaným a oblíbeným místem v těsné blízkosti hl.města Prahy. V místě je veškerá občanská vybavenost (nová škola a školka, pošta, zdravotní středisko a sportoviště). Rozsáhlé možnosti turistiky, cykloturistiky v blízkém Klánovickém lese a možnost dalších sportovních aktivit. Spojení MHD na metro B, Černý Most 15 minut. Ideální spojení na Masarykovo a Hlavní nádraží vlakem ze zastávky v Klánovicích nebo Zeleneč – PID. Spojení MHD, na metro B, Černý Most cca 25 minut, zastávka BUS cca 5 min. od domu. Autem do centra cca 25minut a na okraj Prahy 10 minut.

Naši osobní specialisté z Fincentrum & Swiss Life Select Vám s péčí připraví hypotéku přesně na míru vašim investičním cílům a možnostem. Z široké palety bankovních domů na českém trhu vyberou nejlepší nabídku, pomůžou s veškerou dokumentací a uvolní vám ruce, abyste se mohli věnovat příjemnějším věcem. Naprostá znalost trhu, dlouholetá zkušenost a etablovanost v rámci českého bankovního trhu dělá z finančních specialistů sázku na jistotu.

Stačí zavolat a dům si projdeme osobně spolu, brzy na viděnou na prohlídce Váš Petr Revenda.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky