Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 177 m2 Češkova, Pardubice

Prodej rodinného domu 177 m2 Češkova, Pardubice

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

! REZERVACE !
Ráda bych Vám nabídla ojedinělou příležitost. Koupi rodinného domu v lokalitě, kde se prodává takový dům zhruba jednou za deset let. Pět minut jízdy autem od centra, ale zároveň pár minut od přírody, kde můžete chodit na procházky s kočárkem nebo mazlíčkem.

Pardubice - Dukla, v ulici Češkova je zrovna připravený rodinný dům vhodný ihned k nastěhování. Pokud Vás rozčiluje parkování v Pardubicích, tak mám pro Vás další dobrou zprávu. Parkování zdarma přímo před domem. Zároveň máte k dispozici i garáž a další parkovací místo na zpevněné ploše před garáží. Vzhledem k občanské vybavenosti města a blízkosti k centru možná ani auto nebudete potřebovat a z garáže vybudujete domek pro hosty nebo společenskou místnost. Na zahradě určitě využijete možnost letního grilování, zahradničení či prostoru pro dětské vyžití. Také se Vám na zahrádku vejde zázemí pro domácí mazlíčky.

Co se týče stavu domu, poslední stavební úpravy proběhly v roce 2020, při níž se vyměnila okna a vchodové dveře. Samotná nemovitost je řešená jako část dvojdomu s předzahrádkou, tudíž nevstupujete do domu přímo z ulice. Nemovitost je podřezaná, bez plísní, bez nutnosti velkých investic a je částečně podsklepená. Za garáží je sklad zahradního nářadí, který dříve sloužil jako dřevník, jelikož býval v obývacím pokoji otevřený krb. Na zahradě je kopaná funkční studna s čerpadlem, které je umístěno ve sklepě. Voda ze studny je využívaná k zalévání zahrady a na splachování wc.

Pokud budete v domě provádět rekonstrukci, zhodnotíte tak majetek ve velmi žádané lokalitě. V domě se momentálně topí plynovým kotlem a v koupelně je na ohřev vody použita plynová karma.

Ještě stojí za zmínku, že přímo před domem máte hřiště využívané místní velice oblíbenou základní a mateřskou školou, která sídlí hned vedle. Tato škola v posledních letech prošla velkou rekonstrukcí a stoupá na popularitě. Čím dál více rodičů z Pardubic si toho všímá - na prohlídce Vám ráda povím víc.

Pokud Vás tento dům zaujal, určitě zavolejte a já Vás provedu. Finančním garantem této zakázky je má kolegyně, hypoteční a investiční specialistka Kristýna Sobotková ze společnosti Fincentrum & Swiss Life Select, a.s., která Vám ochotně pomůže najít nejlepší řešení financování koupě nemovitosti. Velkým benefitem je, že bude přítomna v prohlídkový den.

Štítek energetické náročnosti budovy (PENB) bude do prodeje zpracován, ale vzhledem k tomu, že aktuální údaj chybí, uvádíme energetickou náročnost budovy G, přestože budova bude mít pravděpodobně lepší posudek díky výměně oken.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky