Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 170 m2, Kostelec

Prodej rodinného domu 170 m2, Kostelec

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Pokud hledáte komfortní bydlení na vesnici, a přitom v pohodlné dostupnosti do města, je potřeba zvýšit pozornost. K dispozici je totiž rodinný dům v Kostelci u Jihlavy.
Dům je kolaudovaný v roce 1990 a je celou dobu obývaný a pečlivě udržovaný. Ve třech podlažích najdeme vše, co je k pohodlnému bydlení potřeba. V suterénu je standardně technické zázemí jako například kotelna, garáž, prádelna a podobně. Zvýšené přízemí nabízí velký obývací pokoj, kuchyň s jídelnou, koupelnu a samostatné WC. Na lodžii osvícenou jižním sluníčkem se dostaneme z jídelny.
Čtyři pokoje využitelné jako ložnice a dětské pokoje najdeme v patře. Z jednoho z nich je vstup na druhou velkou lodžii orientovanou na západ. Kromě těchto pokojů je zde také druhé WC.
Nad ložnicemi je ještě půdní prostor přístupný z chodby.
V průběhu let byl dům postupně vylepšován. Nejzásadnější změna proběhla v roce 2000, kdy došlo k zateplení pláště budovy a k výměně původních dřevěných oken za plastová. Změnil se také způsob vytápění z pevných paliv na plyn, i když původní kotel zůstal zachován jako alternativní varianta. V některých místnostech byla vyměněna podlaha.
Pro zahrádkáře a kutily stojí na zahradě podsklepený domek, na který navazuje pergola s grilem. Vzhledem k současným cenám vody nejen zmínění zahrádkáři uvítají zahradní studnu na zalévání, případně na jiné využití. Z domu je blízko nejen na úřad nebo do školy, ale do pěti minut svižnější chůze jste v lese.
Z domu je pěkný výhled přes celé údolí na Cejle a masív Čeřínku.
Kostelec je obec, kde jsou všechny prvky občanské vybavenosti – obecní úřad, moderní škola a školka, lékaři, několik obchodů, fungující sportovní klub s kvalitním zázemím. Nemalou předností je strategická poloha obce – 10 km do Jihlavy, 5 km na Čeřínek, skvělé autobusové i vlakové spojení na všechny světové strany.
Dům bude k dispozici podle dohody a potřeb budoucích majitelů.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky